Kurs

AVLYST!!

Kurs i bruk av MPROG vedlikeholdssystem
Kurssted: Bergen, Hotell Zander K

Tid :31.mars og 1.april

Program

Dag 1
Kl. 09.00 – 12.00 Modul 1
Kl. 12.00 – 13.00 Lunsj
Kl. 13.00 – 16.00 Modul 2

Dag 2
Kl. 09.00 – 12.00 Modul 3
Kl. 12.00 – 13.00 Lunsj
Kl. 13.00 – 16.00 Modul 4

Om kurset
Modul 1 – Innføring
Grunnleggende innføring i bruk av programmet. Hvordan bruke oversikter, hvordan sortere og søke etter data. Summere, fjerne linjer. Navigere i komponent og dokument trestruktur. Endre data. Ulike typer utskrifter, lage PDF filer, sende på epost. Overføring av data til regneark. Legge inn en korrektiv jobb. Etterregistrere historikk.

Modul 2 – Generell bruk av programmet
Legge inn komponenter og jobber. Kopiere data. Bruk av vedlikeholdsplan. Forfall på tid / gangtimer. Historikk. Bruk av deler i vedlikehold. Bestillingsordre. Bruk av dokumenter og skjema. Deler og bestillingsordre. Ansatte, sertifikater. Oppsett av brukere.

Modul 3 – Viderekommen bruk av programmet
Vedlikeholdstatus og rapporter. Deleforbruk, delestatus i vedlikehold. Grafisk fremstilling av vedlikehold, hovedsertifikater, ansattsertifikater. Dokumenttre og brukerbegrensning. Duplisering av komponentgrupper. Brukerstyring. Risikostyring. Verkstedlister. Avvik.

Modul 4 – Avansert bruk av programmet
Installasjon av server og klient. Oppgradering. Flytting av server. Administrasjon og oppsett. Backupstrategier. Endring av logo. Endre bakgrunnsbilde og lage snarveier. Oppsett av spesielle brukere. Oppsett av skjema. Gjennomgang av logger. Bruk av magnetkort. Epostserver.

Kurset vil i utgangspunktet bli holdt på norsk. Anbefaler at alle tar med seg en laptop slik at en kan arbeide med denne underveis i kurset.

Det vil bli tid til spørsmål og gjennomgang av ulike problemstillinger.